Outline Travel

Outline is in Tsjechië, beheerder van de project accommodatie ‘Jiricna‘. Een uniek centrum *** waar we tal van reisformules aanbieden. Avontuur, natuur en cultuur op maat van scholen, families en groepen. Outline: uw reisspecialist voor groepen in Tsjechië.

Familiereizen

Tijdens de zomer ontvangen we heel wat fijne families en reizigers in het vakantiecentrum ‘Jiricna‘. Verblijf comfortabel in de Outline B&B, in Terraskamers of huur een vakantiehuisje. Een mooie uitvalsbasis voor de ontdekking van het Boheemse Woud. Tijdens de week kan je inschrijven op één van de vele activiteiten.

Schoolreizen

We zijn gespecialiseerd in het organiseren van schoolreizen. Een leerrijke reis naar Praag, een schoolreis met de highlights van TsjechiëJiricna actief of een natuurbelevingsweek in het Boheemse Woud, een trip naar Slovenië of dan toch liever Hongarije? Uw reis op maat ‘op en top’ uitgewerkt en aan een scherpe prijs.

Groepsreizen

Groepen brengen het vakantiecentrum helemaal tot leven. Bedrijven, organisaties of jeugdgroepen zijn welkom in Jiricna. Naast een comfortabele verblijf op maat van uw groep bieden we groepsactiviteiten aan in en rond het domein.