Brandsport s.a.

Wil je een gezellig en actief weekendje weg in een prachtige omgeving? Herberg La Laiterie is de perfecte accommodatie in de Ardennen voor groepen vrienden, families, stellen en solo-avonturiers. Op een paar uur rijden van de Nederlandse grens ben je ineens in een totaal ander, bos- en heuvelrijk landschap.

De auberge dankt zijn naam aan zijn vroegere functie: de lokale melkfabriek oftewel laiterie. La Laiterie is een grotere herberg, vergelijkbaar met een berghut. Je slaapt met meerdere mensen van je eigen groepje in een kamer. Er zijn schone toiletten en douches voor gedeeld gebruik.

In de goed ingerichte keuken kun je zelf maaltijden klaarmaken. Het is ook mogelijk om verzorgde maaltijden te reserveren. Er is een knusse bar waar je onder het genot van een Belgisch biertje sterke verhalen kan uitwisselen, een spelletje doen of plannen maken voor de volgende dag. De bar is goed gevuld met frisdranken, wijn en diverse Belgische biersoorten.

Grotere groepen die zelf willen koken en waarvoor de gastenkeuken te klein is, kunnen onze ruimere horecakeuken huren.

In de tuin vind je barbecues, picknicktafels, vuurschalen en een kampvuurplaats om gezellig samen te zijn.

We bieden prachtige outdoor activiteiten aan voor jong en oud: mooie kajaktochten op de Ourthe, mountainbiken over een leuk bewegwijzerd circuit in de bossen, een uitdagend klimbos met een touw- en tokkelparcours, en nog veel meer.