Camping C&P Buitensport

De prachtige natuur rondom het schilderachtige stadje Houffalize en de rivier de Ourthe zijn het decor voor deze camping. Kamperen zoals het moet zijn, puur, ongedwongen in een natuurlijke omgeving en wie geen zin heeft om zelf een tent, caravan of camper mee te nemen kan verblijven in een van de blokhutten of in de compleet ingerichte safaritenten.

Vanaf de camping worden tal van activiteiten georganiseerd in de prachtige omgeving. Zo kunnen de gasten mee de touwbanen op, boogschieten, kanoën en natuurlijk mountainbiken.

In het gezellige restaurant op de camping kunnen de gasten genieten van een heerlijk diner en een lokaal biertje. En zo kunnen de gasten ‘s avonds bij een houtvuurtje genieten van de sterrenhemel of de sterke verhalen van het gezelschap. De camping heeft verder een modern en goed onderhouden toilet- en doucheruimtes en een camperservice station.
Buitensport betekent voor C&P ‘back to basic’. Mooie tochten door een schitterend gebied, speleologie, kajakken, mountainbiken of racefietsen en spannende groepsopdrachten. De professionaliteit, jarenlange ervaring en enthousiasme waarborgt voor de gasten een onvergetelijke belevenis die veel indrukken zal achterlaten. De activiteiten zijn geschikt voor beginnende als meer geoefende buitensporters en het kan dan ook prima met het hele gezin worden ervaren.