LifeLong Exploring

LifeLong Exploring is een kleinschalige Belgische reisorganisatie sinds 2004 gespecialiseerd in avonturenreizen voor gezinnen, jongeren, volwassenen en bedrijven.

De reizen worden onder de merken Family Adventure en X-Adventure gecommuniceerd en spelen zich af in de Spaanse Pyreneeën en de Italiaanse Dolomieten. Het aanbod bevat zowel groeps- als individuele reizen die allen garant staan voor fantastische outdoor-ervaringen en grenzen verleggen. Mensen dichter bij elkaar brengen met grensverleggende, sociale ervaringen: dat is waar de merken voor staan.

Het Nederlandstalige, professionele gidsenteam is een van de belangrijkste pijlers van al hun reizen.

Voor zaakvoerders Jeroen en Helena is het delen van hun kennis en ervaring in de buitensport naast een professionele missie vooral een pure passie. Deze sterke tandem trekt een toegewijd en trouw team dat samen de crème van de canyoningsport vormt.

Met de oprichting van een eigen opleidingstraject zetten zij canyoning professioneel op de kaart. Aan hun X-Academy studeren sinds 2004 enkel hooggekwalificeerde topgidsen af.

Door hun jarenlange ervaring als gidsen en reisorganisatoren weten zij perfect hoe jou te laten genieten van een actieve vakantie. Met de grootste zorg baten zij een kleinschalig en sfeervol kamp uit, een waar outdoorparadijs in een regio die ze beter kennen dan hun eigen broekzak.