Oenanthe Natuursport

Oenanthe organiseert verschillende activiteiten op onze vaste locaties ‘Transfo’ in Zwevegem en ‘De Gavers’ in Harelbeke. Kom je niet tot in het verre Zuid – West – Vlaanderen, dan komen wij naar jouw bedrijf of andere zelfgekozen locatie en bekijken we graag de mogelijkheden ter plaatse.

Transfo Zwevegem

Transfo is een verrassend herbestemmingsproject van een oude elektriciteitscentrale gelegen in hartje Zwevegem. Het industriële erfgoed wordt omgetoverd tot de ideale locatie voor events en avonturensport. De sublieme combinatie van actie, avontuur, adrenaline en de unieke locatie geven een extra dimensie aan de beleving de activiteiten (oa: touwenparcours, deathride, pamperpaal, aquapiste, skyswing, speleobox, teambuilding, lasershoot, kinder en gog- ainball, kajak, snorkel en duikinitiaties, …)

De Gavers Harelbeke

De Gavers is een natuurgebied in Harelbeke en Deerlijk. Dit natuurgebied ontstond door graafwerken voor de aanleg van de E17 tussen Waregem en Kortrijk. Op het Provinciedomein De Gavers zijn tal van avonturensportmogelijkheden: Touwenparcours, 300m lange zip-line, hindernissenparcours, teambuildingspistes, kajak, reunzenkano, challengeopdrachten… Kortom tal van mogelijkheden om voor teambuildings, verjaardagfeestjes, vrijgezellen,…

Op je eigen locatie

Wij verhuren tal van attracties (mobiel touwenparcours, speleobox, klimuur, hindernissenparcours, deathride, lasershoot, cliffhanger, skyswinger,…) om uw feest of event aantrekkelijker te maken, of te zorgen voor die unieke publiekstrekker.