Outside Travel

Outside Travel werd in 1996 opgericht als reisbureau. In het reisbureau kan men allerlei sportieve en avontuurlijke reizen boeken, maar ook algemene vakanties behoren tot ons aanbod. Onze ervaren medewerkers verwelkomen je graag in ons kantoor in Poperinge.

Als actief reisbureau beschikken we elke winter opnieuw over een uitgebreid aanbod aan skivakanties. Prachtige hotels, clubs en residenties gelegen op de pistes in sneeuwzekere skigebieden van verschillende grootte. Neem daarbij nog de begeleiding van Nederlandstalige monitoren en je weet waarom je een skivakantie bij Outside Travel moet boeken.

Daarnaast is Outside ook te kennen als een buitensportonderneming: Outside Adventure. We organiseren sportdagen, avonturenklassen, incentives & teambuildingsprogramma’s in de ganse Westhoek. Ons Adventure Park in Poperinge is o.a. uitgerust met een klimtoren, quadparcours, paintballvelden en een zwemvijver waar je kan wakeboarden. Daarnaast beschikken we over een Outdoor Park in Heuvelland waar we diverse activiteiten aanbieden.

Verder verhuren we twee grote vakantiehuizen in Heuvelland met een totale capaciteit van 106 bedden. Overnachten in Poperinge kan in onze vakantiehoeve (36 bedden) of in originele houten tipi’s.

Uit Outside Travel is Outside Jongerenvakanties vzw ontstaan. Outside jongerenvakanties vzw is ondertussen geëvolueerd tot één der grootste reisorganisatoren van taal, sport- en jeugdvakanties in Vlaanderen.