Wild Tree

Wildtree organiseert bushcraft en survival cursussen en excusies voor particulieren, scholen, bedrijven, organisaties… Deze excursies en cursussen hebben een duurtijd van enkele uren tot meerdere dagen. We beschikken niet over een vaste locatie maar hebben verschillende locaties verspreid over België waar we onze activiteiten kunnen laten doorgaan. Of we komen naar jou toe om ter plaatse een activiteit te organiseren.

Bedrijven

Wildtree is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van survival activiteiten als teambuilding. Deze survival activiteiten zijn ideaal om uw team te activeren en de groepsgeest en samenwerking te stimuleren. De activiteiten kunnen geboekt worden van enkele uren tot enkele dagen.

Particulieren

Wildtree organiseert verschillende avontuurlijke en  uitdagende outdooractiviteiten voor volwassenen en kinderen. Deze zijn ideaal als je op zoek bent naar een uitdagende activiteit tijdens een weekendje uit met het gezin, vrienden of voor vrijgezellenfeestjes. Zoals survival weekend, ouderkind weekend, kindersurvival feestje…

Scholen

Wildtree organiseert en begeleid outdoor programma’s voor scholen. Ben je met uw school op bosklassen of wil je op school een leerrijke en uitdagende buiten activiteit? Wij komen naar je toe om deze te organiseren.

Ondertussen is ons op maat gemaakt groepsbevorderend outdoor programma uitgegroeid tot een echte topper!!