Wildtrails

Wildtrails beschikt over een eigen outdoorlocatie en verschillende unieke landhuizen in Jupille-sur-Ourthe, gelegen aan de oevers van de Ourthe, in het hartje van de Ardennen (provincie Luxemburg) vlakbij steden als La Roche-en-Ardenne, Hotton, Rendeux, Durbuy, Marche-en-Famenne …

Wildtrails heeft een brede waaier aan avontuurlijke activiteiten: verschillende op eigen rots. Via ferrata’s, tyrolienne, touwenparcours, pamperpaal, rappel.

Speleologie in een eigen grot en tal van andere activiteiten zoals downhill quadbike, outdoor lasershooten, kajak en rafting. Alles op maat van uw wensen.

Daarnaast beschikt Wildtrails ook over een aantal eigen luxe verblijflocaties en dit van verschillende groottes. La Grange Nicolas, Le Garde-Chasse, de Pastorie in Vecmont, Porte de Cielle, Petit Clément, Pieds dans ‘l’eau, Jeanne de Jupille, Basecamp River & Breakfast. Je kan er terecht met je colleaga’s voor een teambuilding, meeting, event, off-site, … of met je vrienden, familie, sportclub, voor een weekendje weg.

Wildtrails is het ganse jaar door geopend, inculsief op zon-en feestdagen. Klantgerichtheid en flexibiliteit zijn onze grootste troeven! Het enthousiaste team van Wildtrails zal er alles aan doen om jullie activiteit en /of verblijf onvergetelijk te maken.